Lirik Lagu Campursari Gendhing Dan Tayub Putri Kediri


Atiku ra biso lali,
Nganti mati mung tansah tak impi-impi
Sliramu putri kediri,
Pancen manis eseme kang merak ati

Naliko aku ketemu,
Jerone ati tansah kadhodhok rasaku
Saben dino njur ngelamun,
Mikir kowe atiku tansah kayungyun

Putri kediri, gawe trenyuh jroning ati
Satuhu luhur ing budi,
Pantes den pepuji,
Pindane dewi sekartaji

Tansah katon memanise,
Ora ngiro ndudut ati lelewane
Esemmu sing pait madu,
Mbesuk kapan biso sesandhing sliramu

reff :
Atiku ra biso lali,
Nganti mati mung tansah tak impi-impi
Sliramu putri kediri,
Pancen manis eseme kang merak ati

Naliko aku ketemu,
Jerone ati tansah kadhodhok rasaku
Saben dino njur ngelamun,
Mikir kowe atiku tansah kayungyun

Putri kediri, gawe trenyuh jroning ati
Satuhu luhur ing budi,
Pantes den pepuji,
Pindane dewi sekartaji

Tansah katon memanise,
Ora ngiro ndudut ati lelewane
Esemmu sing pait madu,
Mbesuk kapan biso sesandhing sliramu

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Java mp3

Java mp3
Download mp3 Kebudayaan Jawa