Lirik Lagu Campursari Gendhing Dan Tayub Pak Dhe


Pakde, aku putune sopo
Aku wis gede, mbesuk melu sopo
Bapak ibi saiki wis ora ono
Sakbendino mung trimo nelongso

Pakde, aku putune sopo
Aku wis gede, mbesuk melu sopo
Bapak ibi saiki wis ora ono
Sakbendino mung trimo nelongso

Aduh pakde piye dadine
Aku iki ra ono rewange
Pakde, pakde ilingo anak putune
Sakbendino lungo ora tau mulih

Pakde ilingo yen wis tuwo
Wong ning ndunyo, ibarat ngunjuk tuyo
Ndang nyebuto pakde karo sing kuoso
Wedenono pakde sikso neroko

2 komentar:

Java mp3

Java mp3
Download mp3 Kebudayaan Jawa