Lirik Lagu Campursari Gendhing Dan Tayub Srampat

Tansah lewung atiku kayungyun
Sragammu? soyo nambahi wangun
Dasar ayu lencir kuning
Ora mokal atiku dadi koming

Mesemo, sethitik aku wis trimo
Ngono tak nggo tombo, o o o o o o
Kangenku rino wengi,
Ora mokal tan atiku biso lali

Bintang kecil, dilangit yang tinggi
Amat banyak, menghias angkasa
Aku ingin, terbang dan menari
Jauh tinggi, ketempat jauh berada

Aku nduwe, kenangan sing lucu
Prau cilik, tak kelek ebanyu
Mbesuk gede, dadi tukang prau
Bayarane, satus suwidak ewu

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Java mp3

Java mp3
Download mp3 Kebudayaan Jawa